Kiváló szőlő oltvány
Kiváló szőlő oltvány

Ha Ön is gondolkozott már azon, hogy bort termeljen és erre alkalmas vidéken él, akkor ideje cselekedni. A bortermelésben igen sok pénz van, ha megfelelően csinálják, ezért jó, ha Ön is tudja a szükséges trükköket és tippeket, mielőtt belefog egy szőlő oltvány létrehozásába.

Nagyon fontos, hogy milyen szőlőből készíti majd a borait, mivel ez határozza meg az ízt a legnagyobb mértékben az erjedésen kívül. Minden szőlő oltványt érdemes egyesével ellenőrizni a termés idején, hogy a lehető legjobb minőségű szőlő kerüljön betakarításra a bor alapanyagához. A Cabernet sauvignon egy francia szőlőfajta és az egyik legjobb alapanyag a hazai borokhoz. Fürtje közepesen nagy, átlagtömege 100 g körül mozog. Szőlő oltványt remek döntés ebből a fajtából létrehozni, mivel nem nő meg túl nagyra, könnyen kezelhető és ízletes a termése is. Ha további információkra van szüksége a szőlő oltvánnyal kapcsolatban, keresse fel weboldalunkat minél előbb! Hasznos tippekkel és trükkökkel szolgálunk vásárlóink számára a szőlőtermesztéssel kapcsolatban.